9.11.2013.

Katkad dođe onaj prijelomni trenutak u životu, kada vam sine dobra ideja na pamet i odlučite je realizirati... Ma krenimo redom.

Moje ime je Arijana i jednu takvu ideju sam imala davne 2000 godine kada sam pokrenula forum i stranicu Mame i bebe - prvi hrvatski portal za roditelje.

Svašta se u međuvremenu dogodilo, što zbog neiskustva i krivih odluka iz kojih možeš ili ne moraš nešto naučiti, ali onaj osjećaj koji sam tada imala kada mi je na pamet sinula ideja o roditeljskom portalu, sa leptirićima u trbuhu, sličan zaljubljenosti. Osjećaj za koji misliš da ti se nikad više neće dogoditi. Sve je prošlo, radilo se nešto drugo, ali onaj mali kreativni čovječuljak na ramenu mi cijelo vrijeme nije dao mira.

U međuvremenu sam radila u prodaji, stjecala nova znanja i vještine, sve dok nisam dobila otkaz. Danas sa iskrenošcu mogu reći - hvala mom bivšem direktoru za to!

Jedne nedjelje, u 10 ujutro, nazvala me moja teta Lada iz Njemacke i rekla:

- Jedva sam dočekala 10 sati da te nazovem! Jutros sam čitala neku žensku literaturu i pročitala priču o ženi koja u Njemackoj ima dućan sa pomponima, i to je nešto SUPER!

Kaže moja teta sa oduševljenjem, koje nekako nije prešlo na mene... no dobro, još nisam bila popila niti prvu kavu. Pomponi????

- Daj odi na tu i tu stranicu, no daj zapiši, pa pogledaj i javi mi kako ti se svida. SIGURNO će ti se svidjeti!

Nda, sumnjam, ali se ugrizem za jezik i velim: Super! Pogledat ću.

Kakvi crni pomponi, pomislila sam dok sam kuhala kavu, zamišljajući vunene kape sa "coflekima" i pompone koje smo radili kao djeca od vune i dva kartonska prstena. Mislim super, al' kaj je tak fora u njima... Nisam razumjela tetu.

Ok, šalica kave, otvaram internet i stranicu koju sam onako na pola zapamtila i krenem....

... i ostanem na temi pompona cijeli dan! Izbezumljena idejama koje se mogu realizirati, kreativnošcu ljudi koji ih rade i raznovrsnošću ideja u korištenju papira za pompone!

Navečer JA zovem tetu i oduševljenim glasom kažem - to je to! Pojavili su se leptirići u trbuhu. Sve što želim je raditi sa pomponima!

Budući da sama nemam financija, teta mi se nudi kao ulagač - kupit će prvu pošiljku. Moj davno bivši šef, sa firmom mi se nudi kao početno rješenje. Ja za sada volontiram.

Ali nema veze, izdržat ću još malo! Radim upravo ono što volim.

Vjerujem da ćete ih zavoljeti i vi, čitajuci ove stranice i gledajući slike. Nismo izmislili toplu vodu. Samo ih nismo imali u Hrvatskoj!

Dobrodošli pomponi!

Arijana Rabar

Arijana

Urednica i vlasnica web stranice. Strastvena ljubiteljica pompona i općenito svega što se da izraditi svojim rukama, podbornica svega ekološkog, izvornog i prirodnog. Dežurna gnjaviteljica, odgovaračica i majka dvoje tinejdžera :)

Ulogirajte se kako bi mogli komentirati
Share on Myspace

Tko je s nama?

Imamo 5 gostiju i nema članova online