Pompone teoretski možete napraviti od bilo kojeg papira. Za probu, to može biti papir od reklama velikih trgovačkih lanaca ili malo čvršćih salveta, pa čak i filtera za kavu. Tako sam i ja počela.

Međutim, ubrzo vas to više neće zadovoljiti, jer postoji nešto što se zove svileni papir. Specijalni tanki papir namjenjen prvenstveno za pakiranja, ali sa modom pompona i uradi sam tehnika, proizvođači su povećali broj boja i uzoraka do velikih razmjera, razbuktavajući maštu svih onih koji su se oduševili umjetnošću papira.

Izrada cvjetova od papira, kod nas su započeli, naravno, cvjećari. Međutim, problem je nabavka papira, koji doduše možete nabaviti izvana, ali da bi prošli jeftino, morate kupiti veće količine. Što je u redu, ako se bavite time.

Kada sam odlučila da ću nabaviti papire za sve "kraftere" u Hrvatskoj, počela je i ideja o stranici, gdje bi izmjenjivali ideje putem blogova, koje sami korisnici mogu voditi i komentirati.

 

Isprobajte pompone!

Ulogirajte se na stranicu!

Postavite pitanja!

 

Arijana

Urednica i vlasnica web stranice. Strastvena ljubiteljica pompona i općenito svega što se da izraditi svojim rukama, podbornica svega ekološkog, izvornog i prirodnog. Dežurna gnjaviteljica, odgovaračica i majka dvoje tinejdžera :)

Ulogirajte se kako bi mogli komentirati
Share on Myspace

Tko je s nama?

Imamo 2 gostiju i nema članova online