Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici PomPomLand.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Argosoft d.o.o.

Argosoft d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice PomPomLand.com pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Upucuju se Krajnji korisnici da procitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije Argosoft d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upucuju se Krajnji korisnici da pažljivo procitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrduje da je procitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i nacinima uporabe PomPomLand.com internetske stranice.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upucujemo Krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu PomPomLand.com

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Argosoft d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu ""Povjerljivost podataka"" na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici PomPomLand.com

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodicno pregledati ovu stranicu i prouciti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrduje i prihvaca sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Argosoft d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specificnog Krajnjeg korisnika. Kada se Krajnji korisnik ukljuci u odredene aktivnosti na PomPomLand.com Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisnickog racuna, narucivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija Argosoft d.o.o. može od Krajnjeg Korisnika zatražiti pružanje odredenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (ukljucujuci poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rodenja, informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije Ukljucivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Krajnjeg korisnika. Ako Krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za odredenu aktivnost koja ih zahtijeva, nece mu biti dopušteno ukljucivanje u takvu aktivnost.

Argosoft d.o.o. nece dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slucajevima navedenim u slijedecoj tocki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

Osobne podatke ce Argosoft d.o.o. koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu placanja kreditnim karticama. Argosoft d.o.o. može podijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogucnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži Argosoft d.o.o. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. U toj e-mail poruci Krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje Argosoft d.o.o. proizvoda i usluga, Argosoft d.o.o. traži dozvolu Krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko Krajnji korisnik želite primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštitu podataka Argosoft d.o.o. uzima ozbiljno i poduzete su razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežicne mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Argosoft d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamciti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s PomPomLand.com Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje trece strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mladi od 14. godina ne smiju koristiti PomPomLand.com Internetsku stranicu. Argosoft d.o.o. ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mladi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na nacin da privuce bilo koga tko je mladi od 14. godina.